Zdanění výnosu z investic a jiné příjmy privátní klientely bank - Vlčková, Jana
Široká škála možných príjmov súkromných klientov bánk v ČR. Poradenstvo v oblasti daní. Situácie, ktorých vyhodnotenie má zásadný dopad na zdanenie príjmov u českých daňových rezidentov a to ako na administratívu, tak na klasifikáciu príjmov.