Accurate Measurements of Output Characteristics and Detonations of Motorbike High-speed Racing Engine and Their Optimization at Actual Atmospheric Conditions and Combusted Mixture Composition - Puškár, Michal
Vysokorýchlostné pretekárske motorky, výstupné charakteristiky strojov. Detonácie, klopanie motora, miera spaľovania, zloženie spaľovacej zmesi. Optimalizácia v aktuálnych atmosferických podmienkach. Experimentálny model a meracie prístroje. Experimentálne merania.