Potreba nehmotných zložiek majetku pri začatí podnikania - Križan, Martin
Vymedzenie nehmotných zložiek majetku. Obchodné meno a jeho základné znaky. Ochranná známka. Domény (doménové meno). Rozdiely a spoločné znaky obchodného mena, ochrannej známky a domény. Opodstatnenie vlastníctva nehmotných zložiek majetku.