Podnikanie v textilnom priemysle - Kufelová, Iveta, 1970-
Podnikanie v textilnom priemysle na príklade akciovej spoločnosti Makyta v Púchove. Strata trhov bývalého socialistického bloku. Nové odbytištia v západnej Európe. Výroba kožených autopoťahov. Nepriaznivý vplyv globálnej hospodárskej krízy. Výroba odevov pre svetoznáme značky. Hlavný výrobný program v súčasnosti - odevná konfekcia. Počet zamestnancov (2001-2011). Celkové tržby (2001-2011). Priemerný zárobok (2001-2011).