Východiská vysoko výkonných klastrov ako formy spoločného podnikania - Littvová, Veronika
Východiská spoločného podnikania a jeho súčasný stav. Formy a charakteristiky spoločného podnikania. Charakteristiky vysoko výkonných klastrov. Prínosy klastrov. Spolupráca univerzít a vysokých škôl so skupinou organizácií. Tvorba klastrov ako významný a úspešný nástroj regionálneho rozvoja.