Opatrnosť zákazníkov stále pretrváva - Lysáková, Jana
Kríza zamiešala karty aj v maloobchode a zmenila nákupné správanie spotrebiteľov. Rozhovor s predsedom a podpredsedom predstavenstva CBA SK o tom ako zvýšiť dôveru zákazníkov k obchodníkom i o plánoch do budúcnosti.