Financial and Economic Analysis of Steel Industry by Multivariate Analysis - Czillingová, Jana
Implementácia multidimenzionálnych štatistických metód na porovnanie finančného zdravia vybraných globálnych producentov oceli. Prehľad vývoja oceliarskeho priemyslu v rokoch 2003-2007.