Obchod pod tlakom ekonomickej reality - Drahovský, Ľubomír
Obchod i predaj konečnému spotrebiteľovi na Slovensku v roku 2011 málokoho potešil. Štatistika vykázala prepad tržieb, nárast spotrebiteľských cien, klesajúcu kúpyschopnosť. Neistá hospodárska prognóza. TOP 10 obchodu v SR za rok 2011.