Znalosti a ich rozvoj v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
Implicitné a explicitné znalosti. Rozvoj implicitných znalostí v podniku. Bariéry rozvoja implicitných znalostí. Úlohy tímu. Možnosti a cesty rozvoja znalostí v podniku. Princípy fungovania znalostného podniku.