Výzvy v oblasti potenciálu duševného vlastníctva po roku 2009 - Matušovič, Martin
Niektoré vybrané otázky duševného vlastníctva v ekonomike. Vývoj prihlášok patentov, prihlášok ochranných známok a HDP (1997-2009). Vývoj počtu prihlášok na ochranné známky a patenty podľa krajín sveta (2005-2009). "Dav-sourcing" duševného vlastníctva. Formy "dav-sourcingu", príležitosti a výzvy.