Faktory úspechu v polygrafickom priemysle - Misof, Josef, 1974-
Výzvy v polygrafickom priemysle v súčasnosti. Trendy a špecifiká polygrafického priemyslu. Porovnateľnosť analyzovaných podnikov. Metodika rozdelenia podnikov podľa hospodárskej úspešnosti. Stratégia produktivity a stratégia rastu. Analýza faktorov úspešnosti 93 spoločností - tlačiarní, ktoré reprezentujú 80 percent trhového podielu tlačiarní na Slovensku.