Šport láka sponzorov - Brezovský, Jozef
Marketing a šport. Najviac peňazí sa točí vo futbale. Aktivity sú zamerané aj na šport mládeže. Športovci reprezentujú globálne značky. Sponzori očakávajú najmä lepšie vnímanie značky. Príklad firmy Gillette.