Teoretické pohľady na manažérsku spôsobilosť a jej ohodnocovanie - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Poznatky o manažérskej spôsobilosti. Sedem bodov, v ktorých sa charakterizuje pojem spôsobilosť. Miera spôsobilosti manažérov a kvalita a efektivita ich práce. Kompetenčný model. Ohodnocovanie manažérskej kompetentnosti.