Nestraťte zákazníka skôr, ako k vám vstúpi - Kwasnica, Petr
Akými zásadami by sa mali obchodníci riadiť, aby pritiahli zákazníkov do predajne. Najčastejšie prehrešky, ktoré robia maloobchodníci na tradičnom trhu v súvislosti so vzhľadom svojich predajní.