Energetické hospodárstvo a obnoviteľné zdroje energie - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza ekonomickej efektívnosti využívania energie vetra v energetickom hospodárstve budov. Možné riešenia efektívneho využívania veternej energie. Nestabilita dodávok energie z obnoviteľných zdrojov