Vplyv marginálneho zdanenia na ochotu pracovať - Repková, Denisa, 1983-
Prepojenie daňovej a odvodovej politiky s trhom práce. Zhodnotenie vplyvu marginálneho zdanenia slobodného jednotlivca v krajinách OECD.