How to achieve a common European energy policy? - Bocora, Ján
Cesta k spoločnej európskej energetickej politike v 21. storočí. Fragmentovaná európska energetická politika a cesta do budúcnosti. Liberalizácia, infraštruktúra, kooperácia. Bezpečnosť energetická.