Podnikateľské prostredie na Kanárskych ostrovoch - Piačková, Alexandra
Kanárske ostrovy - autonómna oblasť Španielska a uzol medzinárodného obchodovania. Poľnohospodárstvo a cestovný ruch ako hlavné zdroje príjmov do štátneho rozpočtu. Podmienky podnikania v špeciálnej ekonomickej zóne. Daňové výhody.