Different methods used for selecting and ranking HR experts and relationship among these methods - Hanák, Róbert, 1979-
Výber niekoľkých expertov z mnohých kandidátov. Možnosť použitia niekoľkých metód, ktoré majú rôzne logické, štruktúrne a vedecké pozadie. Z tej istej skupiny expertov rozličnými metódami vyberieme rôznych expertov ako najlepších kandidátov. Metóda, výsledky a diskusia. CWS index.