Koncept spoločenskej zodpovednosti marketingu a reklamy - Spišiaková, Mária
Legislatívna regulácia reklamy v Slovenskej republike. Etická regulácia reklamy. Etický kódex reklamnej praxe. Arbitrážna komisia na skúmanie súladu reklám so všeobecne uznávanými etickými normami. Nálezy a rozhodnutia arbitrážnej komisie - príklady z praxe.