Úloha controllingu pohľadávok - Šebej, Vladimír
Problematika správy pohľadávok v podniku. Komunikačné väzby úverového manažmentu. Proces riadenia pohľadávok. Riadenie pohľadávok ako dôležitý faktor finančného kontrolingu. Najčastejšie využívané ukazovatele monitoringu pohľadávok: obrátka pohľadávok, doba obratu pohľadávok, vek pohľadávok.