Trainee programy pomáhají odhalit nové talenty - Kollerová, Petra
Ľudský faktor dnes hrá jednu z najdôležitejších rolí v úspešnosti a ekonomickej prosperite firiem. Hľadanie perspektívnych a kvalitných zamestnancov predstavuje neľahkú úlohu, a preto ich firmy hľadajú už v radoch študentov, či absolventov vysokých škôl. Ponúkajú im tzv. trainee programy, ktoré sú obojstranne výhodné.