Využití sociálních sítí ve firemném vzdělávání - Bednář, Vojtěch
Sociálne siete nemôžu byť zatiaľ platformou, na ktorej by mohlo firemné vzdelávanie výlučne prebiehať, ale majú skôr podporný charakter. Ich výhody v procese vzdelávania.