Environmentálne záťaže - hrozba alebo módna vlna? - Urblíková, Daniela
Životné prostredie, príčiny narušenia stavu biosféry. Náklady na odstraňovanie škôd na životnom prostredí. Aktivity Ministerstva ŽP SR v rámci systémového riešenia problematiky envirozáťaží. Environmentálna zodpovednosť. Mechanizmus zodpovednosti a financovanie.