Konsolidovaná účtovná závierka podľa IFRS - praktikum - Krupová, Lenka
Zostavovanie konsolidovanej účtovnej závierky podľa IFRS 10. Vnútroskupinový predaj zásob (dokončenie), vnútroskupinový predaj dlhodobého majetku a služieb, oblasť dividend. Príklady pre prax.