<The> Relation between the rate of change of money wage and unemployment rates in the frame of the microeconomic dynamics - Szomolányi, Karol, 1976-
Phillipsova krivka ako základný nástroj pre chápanie vzťahov medzi úrovňou rastu miezd a stupňom nezamestnanosti. Analýza ekonomicko-matematických modelov, ich závery a očakávania.