Spoločensky zodpovedné a environmentálne vhodné podnikanie v podnikoch Východoslovenského regiónu - Bašistová, Alena
Model spoločensky zodpovedného podnikania. Stakeholders v systéme SZP. Environmentálna dimenzia SZP. Výskum vnímavosti systému spoločensky zodpovedného a environmentálne vhodného podnikania, cieľ výskumu, použité metódy získavania a spracovania údajov.