Stav a vývoj daňového systému v Maltskej republike so zameraním na priame zdaňovanie - Tekelová, Zuzana, 1987-
Základná legislatívna úprava podnikania a daňového systému v Maltskej republike. Formy obchodných spoločností. Najčastejšie sa vyskytujúce podnikateľské formy - živnosti a spoločnosti s ručením obmedzeným. Stav a vývoj zdaňovania v Maltskej republike so zameraním na priame dane.