Programové rozpočtovanie verejných financií - Tóth, Miroslav, 1961-
Dôvody pre zavádzanie programového rozpočtovania. Ciele implementácie programového rozpočtovania vo verejnej správe. Znaky programového rozpočtovania. Programový rozpočet orientovaný na výkonnosť.