Etické princípy spoločenskej zodpovednosti firiem - Zajacová, Andrea, 1985-
Podstata spoločenskej zodpovednosti firiem. Etická zodpovednosť v poňatí spoločnosti Kroger, retailovej spoločnosti potravinárskeho priemyslu v USA.