Informačno-technická podpora zavedenia systému Balanced Scorecard - Gavurová, Beáta, 1972-
Zhodnotenie technickej stránky implementácie systému BSC v slovenských podnikoch. Význam softvérovej podpory pri implementácii. Metodika, podporné nástroje v procese implementácie. Možnosti ďalšieho zdokonaľovania systému BSC.