Odvetvie stavebníctva Slovenskej republiky v čase aktuálnej nepriaznivej ekonomickej situácie - Židó, Marián
Základná charakteristika stavebníctva v Slovenskej republike. Vývoj základných ukazovateľov stavebníctva v SR (2005-2011). Vývoj podielu stavebníctva na HDP a zamestnanosti (2005-2011). Vývoj objemu stavebnej produkcie (2005-2011) a súčasný stav.