Kompetencie a kompetenčné modely pri výbere a hodnotení zamestnancov - Fričová, Veronika, 1977-
Význam kompetencií a zložky osobnosti. Kompetenčné modely a ich význam pri výbere a hodnotení zamestnancov. Efektívny kompetenčný model. Hierarchický model kompetencie.