Globalizace a krize. Souvislosti a scénaře - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu, ktorá analyzuje väzby medzi procesom globalizácie a stále častejšími krízami vrcholiacimi súčasnou globálnou finančnou a hospodárskou krízou.