[Ekonómia a životné prostredie] - Belanová, Katarína, 1978-
Recenzia na publikáciu, ktorá rieši vzájomné prepojenie životného prostredia a ekonomickej vedy. Poskytuje ucelený fundovaný pohľad na príspevok ekonómie ako vednej disciplíny k riešeniu otázky ochrany životného prostredia.