Spolupráca socialistických krajín v oblasti výpočtovej techniky - Kiš, Jaroslav
Začiatky používania výpočtovej techniky v socialistických krajinách. Spolupráca v rámci RVHP. Miesto ČSSR v spolupráci socialistických krajín.