Len ticho je zadarmo - Andacký, Jozef
Ako funguje SOZA a ďalšie ochranné zväzy autorov, interpretov a výrobcov umeleckých diel. Orientačný prehľad ochranných zväzov autorov, interpretov a výrobcov diel. Koľko si ochranné zväzy za licenciu naúčtujú, to je plne v ich réžii. Výnosy ochranných zväzov.