Procesy pri implementácii KMS v podniku - Miklošík, Andrej
Úspešnosť celej iniciatívy manažmentu znalostí je do značnej miery podmienená kvalitou a realizáciou procesu implementácie KMS. Nasadiť takýto systém vo firme si vyžaduje kvalifikovaný tím, disponibilné zdroje, dostatok času a splnené mnohé ďalšie predpoklady. Základné kroky, ktoré je pri inovácii znalostného informačného systému potrebné vykonať.