Kalkulácia cieľových nákladov náklady možno znížiť ešte pred začatím výroby - Popesko, Boris
Strategické riadenie nákladov. Kalkulácia cieľových nákladov. Postup tvorby kalkulácie cieľových nákladov: stanovenie cieľových nákladov, stanovenie rámcových cieľov, rozdelenie výrobku na úroveň dielcov, prospôsobenie nákladov.