Prvý kvartál potvrdil rast - Koršňák, Ľubomír
Vývoj slovenskej ekonomiky v prvom kvartáli 2012. Dopytová inflácia, pokles cien potravín, HDP ťahali automobilky. Eurozóna. Ekonomický výhľad pre Slovensko za roky 2007-2013.