Význam strategického marketingu pri zvyšovaní konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Ivanová, Eva
Malé a stredné podniky a úloha strategického riadenia. Kritériá pre MSP. Strategický marketing a konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov. Využitie marketingovej komunikácie na tvorbu, podporu a udržanie konkurenčnej výhody.