Pri rozhodovaní o investíciách treba brať do úvahy aj súčasnú hodnotu príjmov a cash flow - Belanová, Katarína, 1978-
Finančné zabezpečenie projektov. Možnosť využitia vlastných finančných zdrojov alebo cudzích zdrojov. Vplyv výberu zdroja financovania na čistú súčasnú hodnotu projektu. Kladný cash flow. Finančná stabilita projektov.