Len osem percent mladých podnikateľov začína podnikať s bankovým úverom - Sobeková Majková, Monika
Možnosť začať podnikať ako jeden zo spôsobov ako sa vyrovnať s nezamestnanosťou mladých ľudí. Štátna podpora nasmerovaná na veľké podniky. Investičné stimuly SR v rokoch 2002-2011. Prieskum potrieb mladých podnikateľov a prekážok v ich podnikaní. Zdroje štartovacieho kapitálu. Veľkosť začiatočného kapitálu. Nedostatok informácií potrebných na podnikanie. Návrhy na elimináciu bariér súvisiacich s financovaním mladých podnikateľov.