Through innovations and creativity to sustainability - Roháľová-Ilkivová, Hana
Definícia inovácie. Definícia kreativity. Môže ľudský kapitál predstavovať konkurenčnú výhodu? Inovačná organizačná kultúra. Funkcia manažérov a vedenia. Každá organizácia potrebuje inovovať, aby prežila.