Development and implementation of performance management - Nesterak, Janusz
Hľadanie moderných foriem manažmentu podnikov v súčasnej dobe. Implementácia kontrolingu a riadenia výkonnosti. Začiatky a vývoj riadenia výkonnosti. Postup implementačného procesu riadenia výkonnosti. Výhody a riziká riadenia výkonnosti.