Zahraničná pracovná cesta - Gášpárová, Eva
Základná právna norma pre poskytovanie cestovných náhrad - zákon č. 283/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov. Náhrady pri zahraničnej pracovnej ceste. Poskytovanie preddavku a jeho vyúčtovanie. Náhrady pri výkone práce v zahraničí. Zahraničná pracovná cesta podnikateľa a samostatne zárobkovo činnej osoby. Cestovné náhrady z pohľadu zákona o účtovníctve a postupov účtovania. Praktické príklady.