Účtovná závierka zostavená podľa Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor IPSAS - Droppová, Dana
Východiská pre zostavenie účtovnej závierky podľa IPSAS. Zásady (princípy) vymedzujúce spôsob prezentovania informácií v účtovnej závierke. Kvalitatívne charakteristiky účtovnej závierky. Identifikácia účtovnej závierky podľa IPSAS. Súčasti účtovnej závierky zostavenej podľa IPSAS.