Zákazky s nízkou hodnotou spolufinancované z fondov EÚ ... v podmienkach škôl a školských zariadení - Kolesárová, Ivana
Pravidlá pre zadávanie zákaziek s nízkou hodnotou v podmienkach dvoch operačných programoch, ktoré sú pre školy a školské zariadenia najzaujímavejšie. Špecifiká zadávania zákaziek s nízkou hodnotou v podmienkach fondov EÚ. Príklady.