Certifikované označenia by bolo lepšie zjednotiť - Palfiová, Anna
Projekt Kvalita z našich regiónov. Politika kvality EÚ - tri kategórie: chránené zemepisné označenie (CHZO), chránené označenie pôvodu (CHOP), zaručená tradičná špecialita (ZTŠ). Preferencia spôsobu označenia slovenských výrobkov spotrebiteľmi. Vývoj postojov spotrebiteľov k slovenským výrobkom.