Osobitosti školského systému v krajinách Škandinávie výnimočnosť fínskeho systému a švédsky projekt class of - Soroková, Tatiana
Vzdelávací a školský systém v krajinách Škandinávie. Rôznorodosť, zvyklosti a zamerania štátnej vzdelávacej politiky v škandinávskych krajinách. Výchova a vzdelávanie budúcej generácie.